Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden PeroPack

Algemeen:
Deze wensite peropackdraagtassen.be is een onderdeel van Peropack Verpakkingen bvba met Btw nummer BE0663629953 en is gevestigd op het adres Langeleemstraat 37 , 2018 Antwerpen in Belgie. Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze AVV.
 
BetalingU kunt online betalen via Paypal , Ideal , bankcontact  , visa , Mastercard , maestro en per overschrijving. Deze betaalmethodes worden verwerkt door Shopify . Indien u op rekening betaalt  dient u de factuur binnen 7 dagen netto te voldoen naar: bank: BE0016 4287 6771 / Swift: BIC GEBABEBB  . Bij bestelling boven een bepaalde bedrag zullen wij eerst via mail uw factuur bezorgen. Na ontvangst van de betaling zullen de goederen versturen. 

 
Levering:
Mits het product op voorraad is zal deze in Nederland, België en Duitsland binnen 2 à 3 werkdagen bezorgd worden. Voor overige Europese landen geldt een levertijd van 3 à 5 werkdagen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen door derden. Voor eventueel snellere leveringen kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.
Aanbiedingen en artikelen in de opruiming gelden zolang de voorraad strekt.

Voorraad:
Het is mogelijk dat er een afbeelding getoond wordt en dat er geen voorraad aanwezig meer is. Dit geeft geen recht voor klacht of extra vergoeding
 
Retourneren:
U kunt uw bestelling onbeschadigd en volledig laten retour-ophalen binnen 14 werkdagen. Deze kosten word extra aangerekend. De door ons gemaakte kosten voor het verzenden van uw bestelling worden niet gecrediteerd.
 
Productinformatie:
Alle getoonde informatie is onder voorbehoud van eventuele typefouten en wijzigingen in de artikelen, omschrijvingen, prijzen en teksten. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de originele artikelen.
 
Afwijkingen:
Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen kunnen voorkomen. De getoonde kleuren van onze producten kunnen op uw beeldscherm afwijken van het originele product. Wij doen er alles aan om de kleuren zo goed mogelijk weer te geven.
 
Intellectueel eigendom
De teksten en afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden.
 
All rights reserved
Al het beeldmateriaal en de teksten van de website en subdomeinen zijn beschermd door middel van copyright. Deze afbeeldingen en teksten mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming.
 
Privacy regelement
Persoonlijke informatie wordt met zorg behandeld en beschermd. Uw gegevens zullen gebruikt worden om uw bestelling te verwerken en u te voorzien van informatie door middel van een nieuwsbrief.